2021 için en iyi oyun tabletleri

En iyi Android ve iPhone oyunları çok değişir, ancak bazen akıllı telefon ekranı gayrimenkullerinin eksikliği tarzınızı bozabilir. Taşınabilirlik hala birinci sınıf bir faktörse, farkı en iyi oyun tabletleriyle bölün.

Google
2021 için en iyi oyun tabletleri

Ortaya çıkan özel oyun telefonları kategorisi ısınmaya başlıyor olsa da, özel oyun tabletleri fikri Nvidia Shield. Günümüzdeki en iyi oyun tabletleri, en iyi tabletlerimizden tamamen farklı olmasa da, oyuncular ve genel tablet kullanıcıları için en uygun hale getiren birkaç göze çarpan özelliğe sahiptir.

En iyi oyun tableti 2021 

  • Genel olarak en iyisi: Apple iPad Pro (11 inç)
  • En iyi Android oyun tableti: Samsung Galaxy Tab S7 Plus
  • En iyi küçük oyun tableti: Apple iPad Mini 6
  • En iyi bütçeli oyun tableti: Samsung Galaxy Tab A7
  • Çocuklar için en iyi oyun tableti: Amazon Fire HD 10 Kids Pro tablet

Oyun tableti tavsiyesi: Apple iPad Pro (11 inç)

Oyun söz konusu olduğunda iPad Pro'nun başını ve omuzlarını kalabalığın üzerine getiren iki şey, muazzam, keskin ve pürüzsüz 120Hz ekran ve tamamen rakipsiz ham işlem gücü. 11 inçlik modeli en iyi seçim olarak vurguladık çünkü biraz daha uygun fiyatlı ve yönetilebilir, ancak Civilization VI, 12.9 inç gibi bir şeyde kaybolmak istiyorsanız 12.9 inç model daha da iyi. Bu tableti en iyi iPad Pro oyunlarından bazılarıyla eşleştirmek, en zorlu oyuncuları mutlu etmek için yeterli olacaktır. Apple'ın tabletleri, cila seviyesi ve birçok uygulamanın optimizasyonu nedeniyle Android kalabalığından ayrı duruyor ve hiçbir yerde bu fark oyunlardan daha yalın değil. Bu aynı zamanda kullanışlı Face ID'ye ve bir dizi eğlenceli artırılmış gerçeklik uygulamasına ve oyuna sahip harika görünümlü bir tablettir. Pil ömrü, saatler boyunca hareket altında oyun oynamanızı sağlamak için yeterlidir. Bariz dezavantajı yüksek maliyettir.

En iyi Android oyun tableti: Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Bir Android cihazı iPad'e tercih ederseniz, Samsung'un Galaxy Tab S7 Plus'ından daha iyisini yapamazsınız. 6GB RAM ve 1 TB'a kadar genişletilebilir 128GB tarafından desteklenen yıldırım hızında snapdragon 865 Plus işlemciye sahiptir. Bakmaktan asla bıkamayacağınız çarpıcı bir 12.4 inç Super AMOLED ekran var. Ayrıca AKG ve Dolby Atmos ses, 10.090mAh pil ömrü ve şık bir tasarıma sahiptir. Samsung'un özel Game Booster'ı gecikmesiz bir oyun deneyimi vaat ediyor ve Discord ile ortaklık, Oyun Başlatıcısı'na canlı sohbet özellikleri getiriyor. Galaxy Tab S7 Plus da S Pen desteğine sahiptir, bu da elle veya eskizle not yazmayı seviyorsanız harikadır, ancak uzaktan kumanda olarak da iki katına çıkarır.

En iyi küçük oyun tableti: Apple iPad Mini 6

Oyunlar daha küçük ekranlarda da çalışır ve birçok yaşamda küçük bir oyun tableti için büyük bir alan vardır. Yeni iPad Mini bu boşluğa oldukça mükemmel uyuyor. Son iPad Mini'den büyük bir yükseltme ve 2021 modeli, küçük iPad serisini modern çağa getirmek için çerçevesiz yeni bir tasarıma sahip. Yine de sadece daha güzel değil, çünkü bir A15 Bionic işlemcinin eklenmesi aynı zamanda daha büyük kardeşleri kadar yetenekli olduğu anlamına geliyor. İşleme hızı oyunlarda çok önemlidir ve bu yeni çip, iPad Mini'nin dünyanın en güçlü tabletlerine ayak uydurabildiği anlamına gelir.

Tabii ki, iPad Mini'nin en büyük özelliği nispeten küçük boyutudur. 8.3 inç Liquid Retina ekran harika, ancak küçük. Bu nedenle, daha küçük bir ekranın hayranı değilseniz, bu sizin için tablet değildir. Ancak kolayca saklanabilecek bir şeye ihtiyacınız varsa, iPad Mini 6 mükemmeldir. Mevcut en ucuz seçenek değil, ama en pahalı da değil.

En iyi ucuz oyun tableti: Samsung Galaxy Tab A7

Etraftaki en güçlü tablet olmasa da, Samsung Galaxy Tab A7 tablet oyunlarının tadını çıkarmak için fazlasıyla yeterli. Özündeki Snapdragon 662, daha zorlu oyunlardan bazılarıyla mücadele edebilir, ancak çoğu tablet oyununu çok fazla sorun olmadan ele almalıdır. 10,4 inç LCD ekran net ve nettir ve hafif ve incedir, bu nedenle uzun oyun seanslarında sizi tartmayacak. 32GB depolama alanı oyunlar için biraz sınırlıdır, bu nedenle 64GB modeli önerilir - ancak ekstra alana ihtiyacınız olması durumunda microSD kart için de yer vardır.

300 doların altındaki bir fiyatla, özellikle bir anlaşmada sık sık yakalayabiliyorsanız, bu kapmak için harika bir tablettir. Ancak bütçeniz biraz daha esneyebiliyorsa, Galaxy Tab A7 yerine temel iPad'i (2021) öneririz. Ancak bu düşük fiyata Tab A7'yi geçmek zor.

Çocuklar için en iyi oyun tableti: Amazon Fire HD 10 Kids Pro tablet

Amazon, Çocuk tekliflerini yükseltti ve şimdi Pro modelini de sunuyor. Özellikle 6 ila 12 yaş arası çocuklar için tasarlanan Fire HD 10 Kids Pro, Amazon Kids+'a bir yıllık erişim, kapsamlı bir garanti ve önyükleme için renkli (ve daha az sevimli) bir kickstand kılıfı ile birlikte gelir. Pro olmayan modelle aynı 10.1 inç ekrana ve donanıma sahiptir ve ne yazık ki Google Play Store'a da erişimi yoktur, bu nedenle mevcut oyun sayısı sınırlıdır. Ancak, Amazon App Store'da hala seçebileceğiniz çok şey var.

Kitaplar, videolar ve uygulamaların yanı sıra oyunlar için de harikadır, bu da iş ve oyun için büyük ekranlı bir çocuk cihazı almak istiyorsanız bunu güçlü bir seçim haline getirir. Çocuklar önceden onaylanmış kişilere Wi-Fi üzerinden görüntülü ve sesli aramalar bile yapabilir veya Zoom veya Minecraftgibi uygulamalar yükleyebilir.

Dikkate değer:

Apple iPad Air 4 (2020)

Tabletlerinde daha küçük, taşınabilir bir ekran tercih ediyorsanız ancak bir iPad Pro'nun özelliklerini takdir ediyorsanız en son iPad Air'e göz atın. Kompakt ekranı, oyununuz sırasında daha hızlı el veya parmak hareketi sağlar ve bu da onu harika bir seçenek haline getirir. Ayrıca, 65GB ve 256GB depolama alanı arasında seçim yapabilirsiniz. Bu iPad, daha ciddi çalışmalar için Smart Keyboard Folio'yu da destekler. 10.9 inç'te standart bir boyuta sahipt

ir ve önceki modellerinden daha iyi performans gösteren yükseltilmiş bir A14 Bionic çip kullanır.

Birçok kullanıcı, Apple iPad Air 4'ün eski, standart iPad modellerinin Lightning kablosu yerine bağlanmak ve şarj etmek için bir USB-C bağlantısına sahip olduğunu takdir edecektir. Bu yeni bağlantı, iPad'inizi şarj etmeyi daha hızlı ve daha güvenilir hale getirir.

Sık sorulan sorular

Oyun tabletlerinin diğer tabletlerden farkı nedir?

Çoğu tablet basit oyunlar oynamak için kullanılabilir, ancak yüksek işlemli oyunlar oynamak için uzun saatler harcayan hevesli bir oyuncuysanız, kullanım ihtiyaçlarınıza uygun bir tablete ihtiyacınız olacaktır. Bu nedenle, ağır dosya boyutlarına sahip oyunlar oynuyorsanız, geniş depolama alanı sunan tabletleri arayın. Örneğin, çoğu ağır oyun için fazlasıyla yeterli olan 2 TB'a kadar depolama alanı sunan Apple iPad Pro'ya sahip. Diğer bir fark ise işlem gücü olabilir. Çoğu ağır oyun sorunsuz oyun için güçlü bir işlemci gerektirir, bu nedenle süper hızlı yükleme ve gecikmesiz oyun sunan iPad Air ve Samsung Galaxy Tab A ve S serisi gibi tabletleri arayın.

Bir oyun tabletinde pil kapasitesi önemli mi?

Pil ömrü, bir oyun tabletinde en hafife alınan özelliklerden biridir. Bir cihazın ne kadar güçlü bir şekilde satın alırsanız alın, iyi bir pil ömrüne sahip değilse, tam olarak tadını çıkaramazsınız. Bu nedenle, oyunları sürekli olarak oynamak veya izlemek istiyorsanız, en az 6-8 saat pil ömrüne sahip oyun tabletleri arayın. Apple iPad Pro, iPad Air 2020, Amazon HD Fire 10 gibi cihazlar tek bir şarjla 10-13 saatlik performansa sahiptir ve bu da onları kesintisiz ağır oyunlar için mükemmel seçenekler haline getirir.

Tepkiniz nedir?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0